Fri frakt på alla ordrar över 700 kr

Om Hymato

Vad gör vi på Hymato Products?

Vi bedriver forskning och produktion av Humusbaserade produkter samt modern framtagning och producerande av liposomala produkter. Vi använder oss av råvaror med Ungerskt ursprung och av högsta kvalitet i våra produkter såsom Leonardite och torv. Vårt fokus är produktion av färdiga produkter samt utveckla aktiva ingredienser och olika formuleringar för kosttillskott, naturlig kosmetika och naturmedicin. Dessutom producerar vi också Hymatomelanic samt Humus (olika syror) av olika kvaliteter beroende på våra samarbetspartners särskilda behov.

Vi är sedan många år medlemmar i den Internationella Humus Substans Organisationen (IHSS – International Humic Substance Society) och Internationella Torv Organisationen (International Peat Society).

Vi hoppas du finner värdefull och användbar information på denna sida som kan hjälpa dig som kund, återförsäljare, forskare eller produktutvecklare inom våra huvudområden – Hälsa för Människa, Djur och Natur. Det är vårt mål att du ser de spännande möjligheter till produkt- samt affärsutveckling som våra Humusbaserade produkter kan ge.

Kontakta oss för mer information och hur vi kan hjälpa er med att utveckla produkter genom Private Label / OEM.

Varför Ungersk Humus är världsledande

Humussyror – humusämnen i naturen

Humusämnen är biologisk-kemisk-geologiska sönderdelningsprodukter från levande materia på jorden. Den största delen av det markbundna organiskt material (biomassa) är humusämnen. En av de viktigaste egenskaperna hos livet på jorden är att nedbrytningsprodukter av levande materia gör det möjligt att öka reproduktionen av levande materia. Humus (jord-torv-kol) är den mest relevanta nedbrytningsprodukt av levande materia så Humus är de viktigaste medierna för reproduktionen av den kontinentala biomassa.

Positiva effekter av humusämnen finns i jordbruks-och medicinska applikationer relaterade till deras humussyra innehåll. Humussyra molekyler bildar en väl definierad kemisk struktur och är mellanprodukter vid framställning av sönderdelning av levande materia.

Nedbrytningsprocessen av den markbundna biomassan kan delas upp i två delar som är Humifiering och Kolbildande. Under Humifiering bildas de så kallade nya humusämnen medan under Kolformation bildas de fossila humusämnen.

Bildandet av humusämnen är exceptionella i Ungern med tanke på bl a varma källor och andra naturligt förekommande förutsättningar som ger produkter av högsta kvalitet, faktiskt en av få fyndigheter som kan användas för Human (människoprodukter) där kraven är extra höga.

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tom